måndag 11 oktober 2010


Grilla Hem och Villa 2010
Ännu en vecka har passerat och en ny tagit fart. Oväntat underbart höstväder ligger över oss just nu. Tog mig tid att gå ut med både familj och grannar på en grilltur igår. I vanlig ordning sitter vi runt elden och uttrycker, nästan i mun på varandra, "Varför gör vi inte det här oftare?".
Jag antar att det finns fler som känner igen sig i detta fenomen. Det är inte jobbigt, tråkigt eller något annat negativt adjektiv. Problemet ligger i att inte ta sig tid, ta hand om sig själv. Det är skrämmande vanligt. Att ta hand om bilen, huset eller hamstern görs titt som tätt, men i vardagens stress så glömmer man av att stanna och känna hur man själv har det.
Hur vanligt är det inte att bli sjuk på semestern?!

På Hem och Villa -mässan i helgen var det en väldigt ombonad känsla. "Ta hand om naturen, men glöm inte att ta hand om dig själv"-låg i luften.
Inte överstylat och ansträngt, utan avslappnat och naturligt personligt.
De helt attackerande färgerna utgör numer lite mer accesoarer i helheten. De svartare färgerna har tagit mer plats. Min personliga favorit är den dova turkosa. Den går fantastiskt bra till trärena attiraljer. Att accentera till lite rött till detta blir bara underbart!
Den industriella känslan ligger fortfarande stark, men personligen känner jag att den fått en lite mjukare kant...

Må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar